Kurczak w ostrej panierce z sosem czosnkowym

Kurczak w ostrej panierce z sosem czosnkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z kurczaka

    4 sztuki
  • jajko

    1
  • pieprz i sól

  • sos czosnkowy

    1 litr
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety myjemy , rozbijamy jajko rozmącamy z solą pieprzem i papryką . Panierujemy kotlety i smażymy . Podajemy polane sosem czosnkowym .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

18.09.2010 13:20
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat