Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkiz boczkiem w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
boczek 200 gram
ciasto francuskie 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkiz boczkiem w cieście francuskim

Pieczarki myjemy obcinamy korzonki boczek kroimy w kostkę . Pokrojony boczek układamy w środku kapelusza . Z ciasta francuskiego wcinamy kwadraty na środku każdego układamy pieczarkę , na środku sklejamy rogi pieczemy 35 minut w 220 stopniach .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak