Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka faszerowana kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 szt
papryka 10 szt
sól, cukier 2 łyz
kminek 1 łyż
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
ocet 150 ml
sól, pieprz 1 łyz
Zalewa: 750 ml
woda 750 ml

Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana kapustą

kapustę pokroić drobno i wymeiszać w misce z sola cukrem i kminkiem. odstawić. Z paryki odetną czubki i napełnić kapustą. Włożyć do słoików i zaląc zalewą wrzucic liscie .
pasteryzować 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak