Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
papryka czerwona 1/2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
marchew 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
sól i pieprz
cukier 1/2 łyżeczki
oliwa 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty


Jabłko, marchew, cebulę obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej na grubych oczkach. Pietruszkę i paprykę drobno pokroić.
Kapustę posiekać, dodać wszystkie składniki, wymieszać. doprawić solą, pieprzem, polać oliwą . Wymieszać.
SMACZNEGO!!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogusia 82 15.01.2017 19:39
uwielbiam takie surówki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak