Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
twaróg 100 g
ogórki konserwowe 2 szt
cebula 1 mała
jogurt naturalny 2 łyżki
szczypiorek kilka piórek
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka

Tuńczyka osączyć z zalewy, włożyć do miski i rozdrobnić widelcem.
Ser również rozgnieść i dodać do tuńczyka. Cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, szczypiorek posiekać. Dołożyć do tuńczyka razem z jogurtem, przyprawić do smaku, wymieszać i gotowe.
Pasta najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 11.01.2017 19:29
Apetyczna do świeżego pieczywka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak