Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
oliwa | kilka łyżek |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżka |
kurkuma | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 szklanka |
pierś z indyka | 1 kg |
oliwa | kilka łyżek |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżka |
kurkuma | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: