Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owoce zapiekane pod piertzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki 100 gram
maliny świeże 100 gram
jagody 100 gram
jerzyny 100 gram
cukier do smaku
ciasto kapatkowe

Przepis i sposób przygotowania na: Owoce zapiekane pod piertzynką

Owoce myjemy mieszamy układamy w naczynkach do sufletów posypujemy cukrem . Przygotowujemy ciasto karpatkowe i polewam owoce . Zapiekamy w 220 stopniach przez 35 minut .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

christopher1 27.08.2010 12:05
Mniam mniam :)
krzyniu1984 27.08.2010 08:27
pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak