Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe roladki z serem i szynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 sztuki
ser żółty 4 plastry
szynka 4 plastry
sól i pieprz
mąka do panierowania
jajko 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki z serem i szynką

Mięso myjemy osuszamy , rozbijamy. Przyprawiamy solą i pieprzem na każdym układamy ser i szynkę . Zwijamy w roladki . Panierujemy w mące jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu na wolnym ogniu by były dosmazone w środku.Lecz wkładamy na dobrze rozgrzany tłuszcz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 04.01.2017 09:06
pyszne roladki
MagdalenaIC 04.01.2017 00:35
Pysznie :)
jagoda5913 04.01.2017 00:24
fajny obiad
Renata9 03.01.2017 22:52
Smaczny obiadek
Konczi 03.01.2017 22:47
pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak