Składniki:
na zaczyn: zakwas | 3-4 łyżki |
mąka pszenna | 10 dkg |
na ciasto: biała mąką pszenna | 50 dkg |
sól | 1 łyżka |
NASIONA SLONECZNIKA | 10 dkg |
oliwa | |
woda letnia | 50 ml |
woda letnia | 450 ml |
mąka żytnia | po10 dkg |
mąka pszenna | po10 razowa |
na zaczyn: zakwas | 3-4 łyżki |
mąka pszenna | 10 dkg |
na ciasto: biała mąką pszenna | 50 dkg |
sól | 1 łyżka |
NASIONA SLONECZNIKA | 10 dkg |
oliwa | |
woda letnia | 50 ml |
woda letnia | 450 ml |
mąka żytnia | po10 dkg |
mąka pszenna | po10 razowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: