Pasta kanapkowa

Pasta kanapkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtego sera

    15 dkg
  • kiełbasy najlepiej podsuszanej

    30 dkg
  • majonez

    1-2 łyżki
  • ogórki

    3 sztuki
  • pieprz czarny mielony

    do smaku
  • sól czosnkowa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zetrzeć ser, kiełbasę i ogórki na tarce jarzynowej. Wymieszać dodając sól, pieprz i majonez do smaku. Odstawić na ok. pół godziny. Podawać na pieczywie. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

18.08.2013 11:02
lubię takie pasty

RenataZ-et

06.08.2013 21:18
super do chlebusia

MAR3STA

15.02.2013 19:46
smaczna pasta

Barbara55

30.12.2011 17:28
dobra na kanapki

kielcok1

19.11.2011 16:13
lubię pasty lubię pasty

rakow2

16.04.2011 19:17
takie kanapki lubię

Mirosława5

14.10.2010 18:31
lubie pasty. koniecznie muszę wyprobowac ten przepis

marta639

17.09.2010 18:28
Polecam.

IlonaAlbertos

10.09.2010 00:27
Musze wypróbować twój przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat