gruszka w boczku

gruszka w boczku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    4 szt.
  • cukier cynamonowy

    2 łyżki
  • boczek

    16 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki obrać i podzielić na ćwiartki. Posypać cukrem cynamonowym , zawinąć w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Piec na ruszcie 5 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

03.11.2013 11:01
wspaniała potrawa

Beata73

04.05.2013 09:31
ciekawie wygląda

christopher1

27.08.2010 12:12
oj to chyba sobie odpuszczę za boczkiem nie przepadam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat