Składniki:
SKŁADNIKI
kapusta czerwona | 1 sztuka, mała |
jabłka | 2 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
SOS
oliwa | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
syrop klonowy | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól | szczypta |
kapusta czerwona | 1 sztuka, mała |
jabłka | 2 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
syrop klonowy | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: