Składniki:
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
por | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 200 ml |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
por | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 200 ml |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: