Składniki:
Ciasto
mąka pszenna | 35-40 dag |
jajko | 1 szt |
woda gorąca | 150 ml |
woda gazowana | 100 ml |
masło | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
Pozostałe produkty
śliwki węgierki | 0,5 kg |
masło | |
cukier | |
sól do smaku |
mąka pszenna | 35-40 dag |
jajko | 1 szt |
woda gorąca | 150 ml |
woda gazowana | 100 ml |
masło | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
śliwki węgierki | 0,5 kg |
masło | |
cukier | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: