dorsz po arabsku

dorsz po arabsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    6o dag
  • pomidory

    3 sztuki
  • cebula biała

    3 sztuki
  • oliwa

  • oliwa

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • czosnek

    1 ząbek
  • papryka czerwona

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filet z ryby posolić skropić cytryną obsmażyć na oliwie pomidory sparzyć obrać ze skórki cebulę i czosnek drobno posiekać paprykę pokroić w paski pomidory przełożyć do naczynia żaroodpornego na nich położyć filety posypać je papryką czosnkiem cebulą i posiekaną natką pietruszki skropić troszkę oliwą i zapiekać w gorącym piekarniku ok 25minut

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

25.09.2010 09:53
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat