Przepis i sposób przygotowania na: Domowa chałka
Wszystkie składniki kruszonki łączymy i rozcieramy. Posypujemy wierzch chałki. Pieczemy ok 25 - 30 minut w 180 stopniach na złoty kolor.
Smacznego!
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 1/2 kg |
cukier | 2-3 łyż |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
drożdże | 4 dag |
mleko | 1/2 - 1 szkl |
masło | 5 dag |
mąka | 2 łyż |
olej | 2 łyż |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | 1 łyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: