Sposób przygotowania

Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Łososia umyć, osuszyć, natrzeć marynatą i wstawić na godzinę do lodówki. PO tym czasie łososia gotować na parze przez 15-20 minut.
Wcześniej namoczyć i ugotować ciecierzycę osączyć, zmiksować z czosnkiem, sokiem z cytryny, oliwą z oliwek, solą morską, pieprzem i 4 łyżkami wody mineralnej na jednolitą konsystencję. Gotowe pure posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    bardzo fajna i zdrowa rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jagoda5913

    fajny pomysł na obiadek
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    bardzo pomysłowo
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bardzo smaczny
  • 1
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !