Przepis i sposób przygotowania na: Kopytka z kukurydzianą mąką
Kroki postępowania
Ugotowane kopytka wyjąc z wody, dodać sos pietruszkowy i delikatnie wymieszać tak, aby sos okleił kopytka.
ziemniaki ugotowane | 1,20 kg |
jajko | 1 sztuka |
mąka kukurydziana | 20 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
oliwa | 1/4 szklanki |
sok z cytryny | 1/2 łyżki |
pietruszka zielona | 1/2 pęczka |
chili | 1 kawałeczek |
orzechy włoskie | 1 łyżka posiekanych |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: