Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera naciowego w majonezie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 40 dag/dowolny
czosnek 5 ząbków
cebula biała 1 szt
natka pietruszki 5 łyżek/posiekana
rodzynki 2 łyżki/królewskie
płatki migdałowe 2 łyżki/posiekane
majonez 1/2 szklanki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera naciowego w majonezie

Wykonanie:
Selera dokładnie oczyścić i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszać z majonezem, dodać pokrojoną cebulę i posiekany czosnek. Następnie przyprawić do smaku, połączyć z natką pietruszki, rodzynkami. Wyłożyć do salaterki i posypać płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 13.12.2016 16:11
nigdy podobnej nie jadłam
olkaaa 13.12.2016 11:26
chętnie zrobię
bietka 13.12.2016 10:40
smaczna suróweczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak