Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z przetartymi warzywami
Kroki postępowania
Gotować razem jeszcze jakiś czas, doprawić do smaku. Pod koniec wlać 100 ml koncentratu barszczu. W osobnym naczyniu ugotować ziemniaki. Odcedzić.
buraki | 6 sztuk |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
kość | 1 sztuka |
koncentrat barszczu czerwonego | 100 ml |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
Majeranek suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ziemniaki | 8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: