Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z pieczarkami zapiekana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 szt
pieczarki 20 dkg
majonez do posmarowania
sól, pieprz, papryka słodka do smaku
masło 1 łyżka
cebula biała 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z pieczarkami zapiekana

Pieczarki pokroić,cebulę pokroić w kostkę i podpiec na maśle.Filet lekko rozbić doprawić .Na górze wyłożyć pieczarki posmarować majonezem i zapiekać na blasze wyłożonej srebrną folią około 30 min w 170 st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 14.10.2013 21:02
pomysłowe mięsko
annagebalska 17.08.2013 09:15
smaki z dzieciństwa :)
Granita 01.03.2013 23:47
pomysł świetny, mięsko smaczne;co do folii Izabela ma rację-kiedyś jej nie wysmarowałam i potem była walka:)
IZABELA29 14.10.2012 13:57
bardzo apetyczne jedzonko zadowoli każdego smakosza, folia musi być na 100 % posmarowana olejem bo mięso się przyklei...
ben-ka 14.10.2012 10:07
dobre jedzonko:)
Krystyna32 09.03.2012 10:54
extra
Sylwia56
Sylwia56 05.08.2011 17:21
pychota
Sylwia56
Sylwia56 05.08.2011 17:21
pychota
jolaxa1 19.06.2011 23:46
super
Motorek 13.04.2011 09:15
smaczne
Grażyna13 13.10.2010 15:33
Pycha !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak