Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z kaszy jaglanej i śliwek
Kroki postępowania
Na śliwki dajemy drugą połowę kaszy .
Na kaszę dajemy plasterki masła.
Na górę sypiemy kruszonkę albo tylko wiórki kokosowe.
Podajemy na ciepło.
POLECAM!!!
kasza jaglana | 20 dkg |
śliwki węgierki | 25 szt |
cukier | 2-3 łyżki |
cynamon Prymat | do smaku |
masło | |
wiórki kokosowe | 2-3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
mąka pszenna | 4-5 łyzek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: