Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farfalle ze słonecznikowym pesto

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron Farfale 300 g
oregano 1 garść (świeże)
słonecznik łuskany 2-3 łyżki
parmezan starty 1/3 szklanki
olej rzepakowy 100 ml
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farfalle ze słonecznikowym pesto

Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy.

W tym czasie przygotowujemy pesto.

Oregano, pestki, ser, olej miksujemy na gładko, do smaku doprawiamy pieprzem.

Gorący makaron dokładnie łączymy z sosem.

Podajemy od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 27.11.2016 09:10
Wygląda zachęcająco
kd045 26.11.2016 21:23
super przepis !
magdow 26.11.2016 21:19
smakowity przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak