Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidorki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
ser biały 200 g
jogurt naturalny 2-3 łyżki
łosoś wędzony 50 g
papryka czerwona 1/3 szt
koperek pęczek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidorki

Pomidory myjemy, osuszamy, odcinamy wierzch i wydrążamy w środku. Paprykę myjemy i kroimy na drobną kostkę. Umyty pęczek koperku drobno siekamy. Łososia wędzonego kroimy na mniejsze kawałki. Twaróg mieszamy z jogurtem naturalnym. Dodajemy pokrojonego łososia, paprykę oraz koperek. Mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Wydrążone pomidory napełniamy masą serową. Udekorować listkiem bazylii, pietruszki lub innej zieleniny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KuchniaMagdaLeny 26.11.2016 23:25
Dziękuję :)
agaK. 26.11.2016 18:53
Fajne, lubię:)
Lis 26.11.2016 17:04
Proste i smaczne:)
Krzysztof15 26.11.2016 15:18
super pomysł
ben-ka 26.11.2016 09:36
Pewnie by mi smakowała taka przystawka.
MonikaW 26.11.2016 07:46
super przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak