Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz pieczony z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 75 dag
boczek wędzony 12 dag
cebula biała 1 sztuka
sól, pieprz
masło 3 dag
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz pieczony z boczkiem

filety pokroić na porcje osolić popieprzyć obtoczyć w bardzo drobno posiekanej cebuli boczek pokroić w cienkie plastry porcje ryby zawinąć w plastry boczku spiąć wykałaczkami ułożyć w żaroodpornym naczyniu piec ok 25minut podawać posypaną zieleniną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak