Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz pieczony z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 75 dag
boczek wędzony 12 dag
cebula biała 1 sztuka
sól, pieprz
masło 3 dag
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz pieczony z boczkiem

filety pokroić na porcje osolić popieprzyć obtoczyć w bardzo drobno posiekanej cebuli boczek pokroić w cienkie plastry porcje ryby zawinąć w plastry boczku spiąć wykałaczkami ułożyć w żaroodpornym naczyniu piec ok 25minut podawać posypaną zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak