Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z kurkami, serem i pietruszką
W garnku gotujemy wodę. Wsypujemy ryż, mrożony groszek i marchewkę. Solimy. Zmniejszamy ogień i gotujemy pod przykryciem przez 15 minut.
filet z kurczaka | 300 g |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
kurki | 100 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
ser żółty | 1 szklanka |
sól do smaku | |
jajko | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
oliwa |
woda | 1,5 szklanki |
ryż | 100 g |
groszek mrożony | 5 łyżek |
marchewka | suszona 1 łyżka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: