Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
czubrica zielona | 1 łyzeczka |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 50 gram |
orzechy włoskie | 6 sztuk |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
czubrica zielona | 1 łyzeczka |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 50 gram |
orzechy włoskie | 6 sztuk |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: