Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowy gulasz, czyli mięsko z ryżem
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka bez kości | 800 g |
oliwa | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
ryż | 200 g |
fasola biała z puszki | 1 puszka |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: