Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym
Kroki postępowania
Roladki wkładamy na rozgrzany olej,smażymy pod przykryciem.
Smażymy około 10 minut, w miedzy czasie roladki obracamy.
mięso mielone wieprzowe | 30 dkg |
bułka | 1/2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
pieczarki | 20 dkg |
czosnek | 2 ząbek |
olej do smażenia | 1/3 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: