Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka panirowana z frytkami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fryki 1 kg
ogórek zielony 1 sztuka
pomidorek 2 sztuki
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 paczka
karkówka 0,5 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka panirowana z frytkami

karkówkę rozbijamy jak na kotlety wkładamy w przyprawy i panierkę pieczemy na oleju aż będą wymarzone i dobre do jedzenia frytki pieczemy we frytkownicy są mięciutkie wtedy na to ogóreczek i pomidorek do dekoracji

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 20.12.2011 18:30
super
Anna133 22.10.2011 18:34
ile kalori :)
bietka 14.07.2011 15:09
fajne:)
Gonia555 23.02.2011 18:58
Mniam
Anna200 14.01.2011 20:32
super
Anna200 14.01.2011 20:32
super
Islanzadi 11.12.2010 20:48
Prostota jest najlepsza :)
Monika179
Monika179 30.10.2010 09:50
mniamm,wyglada apetycznie
izoldaaa6 29.08.2010 13:24
jeszcze sóruweczka z kapustki powinna być :)
marzencia2007 28.08.2010 14:01
karkowka i frytki :) niebo w gębie :)
Lidia11 28.08.2010 12:49
wygląda apetycznie, świetna dekoracja
rosik93 27.08.2010 15:19
świetne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak