Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty włoskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2 główki
ogórki kiszone 4-6
jabłka 2-3
oliwa
sól i cukier do smaku
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty włoskiej

Kapustę poszatkować następnie dodać do niej ogórki i jabłka starte na tartce o grubych oczkach. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 15.07.2012 19:18
ja robie podobnie ale z pekinskiej
Katarzyna/kate1980 27.08.2010 13:50
ja tam lubię jak coś chrupie pod ząbkami nawet czerwoną kapustę rzadko zmiękczam
Margo1 27.08.2010 13:13
Właśnie tak się zastanawiałam czy zrobić i nie wiem czy będzie dobra, ponieważ liscie tej kapustki są twarde i nie wiem czy to dobrze?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak