filetowane udka z kurczaka w panierce

filetowane udka z kurczaka w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    3 sztuki
  • pimidorek

    2 sztuki
  • panierka do kurczaka gotowa

    1 paczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filetujemy udka rozbijamy jak na schabowe maczamy w panierce i smarzymy potem dekorujemy ogórkiem i pomidorkiem nasze jedzonko dekoracje sie zjada oczywiscie potem i już możemy podać do stołu

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Małgorzata77

16.06.2011 06:50
ładnie to wygląda

Gonia555

01.02.2011 16:53
Aż ślinka \"cieknie\"....

Sloneczko222

23.09.2010 19:02
bardzo ładnie udekorowałaś:) Noi oczywiście pyszne napewno:)

izoldaaa6

29.08.2010 13:23
ładnie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat