Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA OGÓRKOWA

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemiaki 6 sztuk
marchewka 3 sztk
przecier ogórkowy 1 sztyka
skrzydełka z kurczaka lub szyjki 5 sztuk
rosołki 4 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
Ziele angielskie całe Prymat 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA OGÓRKOWA

Gotujemy ziemniaczki marchewkę oraz skrzydełka z rosołkami dodajemy liśc laurowy i ziele angielskie na koniec dodajemy przecier gotujemy około 1,5 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 07.10.2013 11:27
jaka fajna zupka
cukiereczek 12.04.2012 08:57
lubię ogórkową
eeee 25.09.2011 15:18
rewelacyjnie wygląda
izoldaaa6 29.08.2010 13:21
ja wolę na kostce rosołowej :)
Margo1 26.08.2010 17:43
jedna z ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak