Przepis i sposób przygotowania na: Zielona zupa z łososiem i migdałami
Łososia wędzonego kroimy na mniejsze kawałki. Gotową zupę wlewamy na talerz dodajemy kawałki łososia wędzonego i posypujemy garścią płatków migdałowych.
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/3 sztuki |
groszek konserwowy | 400 g |
bazylia świeża | 10-15 listków |
bulion warzywny | 1-1,5 litra |
łosoś wędzony | 100 g |
płatki migdałowe | 20 g |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: