Przepis i sposób przygotowania na: Masa krówkowa i ser, czyli smacznie na niedzielę
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
biszkopty podłużne | 10-12 szt |
ser biały | 500 g |
cukier puder | 1 łyżka |
masa krówkowa | 400 g |
mleko | 100 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
likier amaretto | 3 łyżki |
śmietana 30% | 330 ml |
banan | 3 szt |
woda zimna | 4 łyżki |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 1 łyżeczka |
beza z białek | 13-15 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: