gołabki z sztkowanej kapusty

gołabki z sztkowanej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1 kg
  • mięso mielone

    1\\2 kg
  • ryż

    2 szk
  • kasza manna

    1\\2 szk
  • jajka

    5 szt
  • sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek.

  • kostki rosołowe

    2 szt
  • mąka

  • przecier pomidorowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste szatkujemy dodajemy reszte składników Doprawiamy do smaku.Mieszamy.Formujemy srednie gołabki i obtaczamy w mace.´podcyas smayenia podwoja swoja objetosc.Obsmayamz y obu stron na zoto.Pryekadamy do garnka zalewamz woda bz je przykryla dodajemy kostki rosolowe i przecier.Dusimz okolo 30 minut,w razie potryeby podlewamz woda.Powstalz sos zageszczamy maka i przecierem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat