Składniki:
biszkopty podłużne | 24 szt |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 3/4 szklanki |
cukier brązowy | 4 łyżki |
żółtko jajek | 4 szt |
zaparzona mocna kawa | 1 szklanka |
likier anyżowy | 60 ml |
biszkopty podłużne | 24 szt |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 3/4 szklanki |
cukier brązowy | 4 łyżki |
żółtko jajek | 4 szt |
zaparzona mocna kawa | 1 szklanka |
likier anyżowy | 60 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: