Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki migdałowe

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dkg
jajko 1 szt
cukier puder 8 dkg
migdały mielone 15 dkg
mąka 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki migdałowe

Masło jajko i cukier puder wymieszać dodać migdały i mąkę. Ciasto dać na około 1 h do lodówki zimne jest łatwiej formować. Formować rogaliki i upiec w 160 st około 15 mni.. Rogaliki po upieczeniu można w połowie posmarować polewą i obtoczyć w kokosie,lub posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 24.07.2013 21:07
Pycha, moje smaki :)
Kas2 20.08.2012 22:59
ale śliczne
Ewelina38 11.06.2012 18:04
pysznie wygląądają
Krystyna32 13.04.2012 09:43
extra
mili_kati 10.03.2012 23:16
świetne
IKrakowianka 25.11.2011 01:27
cudowne
maryśka 21.09.2011 08:24
świetne
rzenia15 29.07.2011 10:43
wyglądają bardzo apetycznie
barbara11561 05.07.2011 07:15
pyszniutko wyglądają
Dorota59 28.02.2011 16:38
pięknie wyglądają
Robert10 26.02.2011 10:31
super
matii6 26.10.2010 09:04
śliczne,i smacznie wyglądają
christopher1 27.08.2010 13:06
Smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak