Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka faszerowana na ostro

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
serek kanapkowy biały 150 g
kiełki rzodkiewki 1/2 opakowania
szczypiorek usiekany 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Używam serka czosnkowego i bagietki razowej.

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka faszerowana na ostro

Z serka, kiełków oraz szczypiorku ucieramy widelcem pastę. Doprawiamy ją do smaku solą oraz pieprzem. Bagietkę o dł. ok 30 cm. kroimy na pół - odcinamy końcówki i wydrążamy. Bagietkę faszerujemy masą i kroimy na ok 1,5 cm plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

slodkieniebo 28.10.2016 09:10
Smaczna propozycja na zbliżające się Andrzejki :)
Docherro 25.10.2016 10:22
Świetna propozycja.
pestka 25.10.2016 10:00
bardzo ciekawa propozycja
Justi2401 25.10.2016 09:51
Świetny pomysł na śniadanie lub przystawkę :)
gosia56 25.10.2016 09:29
super kanapka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak