Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z ziołami i suszonymi pomidorami
Porcję macy mięsno-kaszowej nakładamy na liście i zawijamy.Układamy w garnku zalewamy woda z bulionem i dusimy pod przykryciem aż będą miękkie.
kapusta | 1 szt |
mięso mielone | 0,5 kg |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
bazylia | 1 łyżeczka |
ryż | 10 dkg |
kasza gryczana | 10 dkg |
pomidory suszone Smak | 5 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
woda | 1 szklanka |
bulion | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: