Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi i jabłka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 jablko
śmietana 18 proc
cukier, sól, pieprz mielony
biała rzodkiew 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi i jabłka

Rzodkiew i jabłko obrać i zetrzeć na jarzynowej tarce.Dodać do smaku przyprawy. Wlać śmietanę. Wszystko wymieszać, można posypać natką pietruszki.
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:42
Zdrowa i smaczna.
ela16 13.09.2011 13:34
fajna
Dorota71 27.09.2010 12:35
fajna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak