Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzezuchy

4.0
(23)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżucha 20 dag
sałata cukrowa 2 główki
jabłko kwaśne 2 szt
olej roślinny 3 łyżki
sok z cytryny 1 szt
cukier drobny do smaku
sól do smaku
orzechy włoskie 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzezuchy

Rzeżuchę drobno pokroić ,sałate poszarpać na małe kawałki.Jabłka pokroić na cienkie plasterki.Olej wymieszać z sokiem z cytryny ,solą,cukrem,pieprzem .Sałatkę posypać orzechami i polać sosem z oliwy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 20.12.2011 15:10
o jej to nie możliwe
kielcok1 11.11.2011 18:26
nie dla mnie
rakow2
rakow2 10.04.2011 15:28
nie znam rzezuchy
mala2021 03.11.2010 21:54
hmm ,ciekawe muszę spróbować
marta639 17.09.2010 18:26
Super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak