Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przegryzka z grissini

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grissini 12 szt.
szynka gotowana 12 plasterków
ser żółty 12 plasterków
rukola świeża
majonez 4 łyżki/lub krem chrzanowy

Przepis i sposób przygotowania na: Przegryzka z grissini

Wykonanie:
Na plasterkach szynki rozłożyć po kilka liści rukoli i przykryć żółtym serem. Paluszki posmarować majonezem, owinąć przygotowaną szynkę i podawać jako przekąskę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdalenaIC 16.10.2016 22:24
Pomysłowa propozycja :)
MonikaW 16.10.2016 21:24
pomysłowa przeąska
kd045 16.10.2016 20:53
super przepis !
Marta1986 16.10.2016 20:47
apetycznie wygląda
molanka 16.10.2016 20:36
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak