Zapiekane ziemiaczki z zodkiewką

Zapiekane ziemiaczki z zodkiewką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki młode

    1 kg
  • zodkiewka

    6 sztuk
  • bulion warzywny

    3 kostki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ziemniaczki kroimy w kostkę zalewamy bulionem do połowy posypujemy dwoma sosami sałatkowymi swojskie zioła i czosnkowo-sałatkowy Winiar na wierzch kładziemy pokrojona rzodkiewkę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelina/bunia

07.05.2011 09:28
wypróbuję

Agnieszka172

03.02.2011 19:55
super , uwielbiam je

romanrafal

15.01.2011 09:25
pycha

cukiereczek

08.10.2010 18:03
Dobre

bietka

02.10.2010 20:36
Tylko musimy poczekać na młode ziemniaczki i rzodkiewkę:)

cukiereczek

02.10.2010 08:55
Ciekawe i warte wypróbowania.

Sloneczko222

16.09.2010 20:59
super przepis

Katarzyna/kate1980

14.09.2010 17:35
super

Margo1

29.08.2010 15:18
Bardzo często robiłam z rzodkiewką

Mariusz17

29.08.2010 13:44
Ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat