Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane ziemiaczki z zodkiewką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode 1 kg
zodkiewka 6 sztuk
bulion warzywny 3 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane ziemiaczki z zodkiewką

ziemniaczki kroimy w kostkę zalewamy bulionem do połowy posypujemy dwoma sosami sałatkowymi swojskie zioła i czosnkowo-sałatkowy Winiar na wierzch kładziemy pokrojona rzodkiewkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 07.05.2011 09:28
wypróbuję
Agnieszka172 03.02.2011 19:55
super , uwielbiam je
romanrafal
romanrafal 15.01.2011 09:25
pycha
cukiereczek 08.10.2010 18:03
Dobre
bietka 02.10.2010 20:36
Tylko musimy poczekać na młode ziemniaczki i rzodkiewkę:)
cukiereczek 02.10.2010 08:55
Ciekawe i warte wypróbowania.
Sloneczko222 16.09.2010 20:59
super przepis
Katarzyna/kate1980 14.09.2010 17:35
super
Margo1 29.08.2010 15:18
Bardzo często robiłam z rzodkiewką
Mariusz17 29.08.2010 13:44
Ciekawe połączenie
eli82 29.08.2010 11:14
ciekawe
izoldaaa6 28.08.2010 21:15
musze zrobic takie cudo mężowi bo uwielbia rzodkiewkę :)
gacopierz23 28.08.2010 15:58
Muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak