Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka faszerowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka
serek kanapkowy biały
ogórek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
szczypiorek

Porada

Polecam serek o smaku czosnkowym.

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka faszerowana

Warzywa myjemy. Rzodkiewki kroimy na pół i lekko ścinamy spody tak aby ładnie nam stały. Środki rzodkiewek wydrążamy delikatnie łyżeczką. Z serka formujemy, np kulki (można tez użyć szprycy cukierniczej, zwykłej łyżeczki itp). Rzodkiewki faszerujemy serkiem, solimy, pieprzymy i posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Dekorujemy świeżym ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak