Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe leczo

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka żółta 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
papryka zielona 1 sztuka
pomidory 2 sztuki
cebula 1 sztuka
kiełbasa cienka 30 dag
sól do smaku
oliwa 20-30 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe leczo

Cebulę drobno posiekać, kiełbasę pokroić w plasterki, papryki i pomidory sparzyć, obrać i pokroić na kawałki. Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć na niej cebulę. Dodać kiełbasę, następnie pomidory i papryki. Dusić do miękkości warzyw, doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 23.04.2013 21:01
pyszny obiad
Goya 10.03.2011 23:04
super
Margo1 26.08.2010 09:15
uwielbiam
Małgorzata113 26.08.2010 08:24
smaczne, robię takie
Iwusia 26.08.2010 00:37
Leczo .... mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak