Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijaski z łososia

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia 300 g
szpinak 250 g
cebula 1 szt
ząbek czosnku 1-2 szt
olej rzepakowy 1-2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1/4 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki
oliwa 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijaski z łososia

Przygotować wszystkie składniki. Łososia podzielić na porcje i lekko nasolić , skropić oliwą z oliwek .Szpinak udusić na patelni z cebulką i ząbkiem czosnku .Nakładać na cienkie plastry farsz ze szpinaku . Zwijać ściśle i ułożyć w naczyniu do zapiekania . Przykryć folią aluminiową i zapiekać około 15 do 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 08.10.2016 14:19
fajny pomysł
Mama niejadka 01.10.2016 20:36
Pyszny łosoś :)
ilka01 01.10.2016 17:40
super przekąska:)
Aleksandra/Olcia 01.10.2016 16:54
smakowita propozycja
Maridka19 01.10.2016 08:49
Super pomysł :)
Habibi 01.10.2016 08:34
Bardzo lubię łososia :) Po zdjęciu myślałam, że to wędzony.
Krzysztof15 01.10.2016 06:00
bardzo smaczne
KORAL 01.10.2016 00:36
Na pewno smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak