Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie Eli

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 1 puszka
cebulka dymka-szczypior 1 duży pęczek
majonez tradycyjny-według gustu
ananas z puszki 1 puszka
śledzie 1 (solone, płaty)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie Eli

Pokroić dymkę,ananasa w kostkę,śledzie w paski(2 cm),odcedzić i przepłukać kukurydzę.Wszystkie składniki połączyć,dodać pieprz,majonez i wymieszać.Zostawić w lodówce na całą dobę,żeby się przegryzło.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak